Van huidproblemen naar een gezonde, stralende huid

In 12 weken voorgoed van je huidklachten af zonder de noodzaak van een levenslange medicatie. 

Van je klachten af zonder de noodzaak van een levenslange medicatie.

KLACHTEN VRIJ IN 12 WEKEN

Voel je gevangen in de vicieuze cirkel van huidproblemen? Heb je al talloze ‘wondermiddelen’ geprobeerd, maar keer je steeds terug naar dezelfde geïrriteerde, onrustige huid? Voel je je ongezien en onbegrepen in je strijd tegen eczeem, psoriasis, acne of vitiligo? Je bent niet alleen. En we hebben goed nieuws.

 

Onze benadering is anders, net als jij. We hebben de conventionele wijsheid uitgedaagd en het pad van de gezondheid radicaal opnieuw ontworpen. Bij ons vind je geen eindeloze lijsten met medicijnen, geen beloftes van snelle oplossingen die alleen maar teleurstellen. Wat we wel bieden, is een baanbrekende combinatie van kwantumbiologie en de kracht van de zon, de twee krachtigste wapens in de strijd voor een gezonde huid.

 

We nodigen je uit om deel uit te maken van onze 12 weken Your Skin Health programma met mensen die tegen dezelfde klachten aanlopen.  Samen maken jullie een reis waarin we de echte oorzaken van huidproblemen ontdekken en leren hoe we deze op een natuurlijke, duurzame manier kunnen aanpakken.

Een huid waar je je niet meer voor hoeft te schamen.

We zien bij 91% van onze patiënten dat ze vaak in slechts 12 weken van hun huidklachten af zijn. In de meeste gevallen zien we dat de huidklachten nooit meer terugkomen. 

Stel je eens voor hoe het zou voelen om in de spiegel te kijken en een gezonde, stralende huid te zien – een huid die vrij is van de stress van eczeem, psoriasis, acne, vitiligo. Een huid waar je je niet meer voor hoeft te schamen. 

We hebben dit al voor honderden mensen mogelijk gemaakt. We hebben niet alleen hun huid getransformeerd, maar ook hun zelfvertrouwen, hun leven. Nu nodigen we jou uit om de volgende te zijn.

Ben jij klaar om je huid, je leven, te transformeren? Het is tijd om de echte kracht van gezonde huidverzorging te ervaren.

LET OP; er zijn maar beperkt aantal plekken beschikbaar voor de laatste groep in september. Daarna kun je pas in april 2024 meedoen. 

 

Verbeter je huidgezondheid traject

In 12 weken voorgoed van je huidklachten af zonder de noodzaak van pillen, zalfjes of het zoveelste dieet.

30 in stock

 

DIT TRAJECT IS VOOR JOU ALS JE DE VOLGENDE KLACHTEN HEBT: 

  • Eczeem, een chronische huidaandoening die droogheid, roodheid en jeuk veroorzaakt.
  • Psoriasis, gekenmerkt door schilferende, jeukende en soms pijnlijke plekken op de huid.
  • Acne, die kan variëren van mild tot ernstig en die invloed heeft op zowel het uiterlijk als het zelfvertrouwen.
  • Vitiligo, waarbij de huid en het haar hun pigment verliezen, wat leidt tot witte vlekken.
  • Rosacea, een aandoening die roodheid en zichtbare bloedvaten in je gezicht veroorzaakt.
  • Huidveroudering, zoals rimpels, ouderdomsvlekken en hangende huid.
  • Zonnebrand, een directe reactie op overmatige blootstelling aan de zon, wat kan leiden tot vervroegde huidveroudering en huidkanker.
  • Droge huid, die kan leiden tot jeuk, schilfering en pijnlijke scheurtjes in de huid.
  • Hyperpigmentatie, die donkere vlekken op de huid veroorzaakt, vaak als gevolg van verwondingen of ontstekingen.
  • Contactdermatitis, een huiduitslag veroorzaakt door contact met een bepaalde substantie.

Kortom, als je met een van deze aandoeningen worstelt, dan is dit traject de oplossing.

Wat je krijgt:

Intake + Persoonlijk advies +  Bloedonderzoek om achter de échte oorzaak van jouw klachten te komen (T.W.v. €750,-) 

✅ Behandelplan Voedingsschema 

✅ Elke twee weken een Masterclass + Q & A

✅ Toegang tot de gezondste community van Nederland voor al jouw vragen + accountability

✅ De Juiste tools om voorgoed af te reken met je klachten. 

✅  Plan om na het genezen een gezonde, stralende huid te behouden.  

 

BONUS:

✅ Masterclass Voeding

✅ Masterclass Blauw Licht 

 

LET OP; er zijn maar beperkt aantal plekken beschikbaar voor de laatste groep in september. Vol is vol! 

WE PAKKEN DE ECHTE

OORZAAK AAN.

Waar de traditionele medische wereld misschien geneigd is om symptomen te bestrijden, pakken wij  de oorzaak van jouw klachten aan.  Medicijnvrij en binnen 12 weken.

MEDICATIEVRIJ

Bij ons vind je geen eindeloze lijsten met medicijnen, zalfjes en snelle oplossingen die alleen maar teleurstellen. We pakken de echte oorzaak aan. 

Ervaring

Iedereen binnen ons team heeft jarenlange ervaring in het voorkomen en verhelpen van huidklachten met kwantumbiologie. 

We hebben honderden mensen geholpen, ben jij de volgende?

Jarenlange eczeem

 

Vanwege mijn heftige en jarenlange eczeem (vooral gezicht) en allergieën, slikte ik elke dag antihistamine tabletten en smeerde ik zware hormooncreme. Ook had ik heel weinig energie en veel last van hormonale schommelingen.
Ik voelde me zowel fysiek als mentaal erg slecht en ben daarom gestart met een interventieplan bij Thomas.
Wat vooral snel verbeterde was mijn energieniveau: ik sliep beter, werd fit wakker en had lichamelijk én mentaal weer de moed en kracht om dingen voor elkaar te krijgen.
Antihistamine slik ik nu bijna niet meer, en mijn eczeem is op het rustigste niveau sinds 2 jaar.
Tijdens mijn plan heb ik veel geleerd over het menselijk lichaam, voeding en de invloed van (kunst)licht. En hoewel de behandeling nu afgelopen is, heb ik nog steeds veel tools en kennis over wat er voor mij en mijn lichaam, het beste is qua gezondheid. 

Jamie Lee Smeets

 

Af van mijn huidaandoeningen.

 

Voordat ik YHC vond, vond ik het altijd moeilijk om in slaap te vallen en had ik problemen met huidaandoeningen op mijn gezicht. YHC leerde me over het effect van licht op mijn gezondheid en het belang van periodiek vasten.
Met behulp van roodlichttherapieën (plus de lichtcycli van de zon) en ‘blauwblokkerende’ brillen ‘s avonds voor het slapengaan val ik in slaap binnen enkele minuten nadat mijn hoofd het kussen heeft geraakt. Ik ben 30 jaar oud en dacht dat het normaal was dat ik van kinds af aan altijd ongeveer 30 minuten nodig had om in slaap te vallen. Ze hebben de oorzaak aangepakt in plaats van het symptoom.  AANRADER!

 

– James Colley

ONZE MISSIE: REDEFINING HEALTH

 

De gezondheidscrisis in Nederland verspreidt zich onverbiddelijk. 11 miljoen mensen, verbonden door de ketens van medicatie, geteisterd door chronische ziektes van hormonale disbalans tot diabetes type 2, slapeloosheid, huidaandoeningen, en nog veel meer. Maar stel je voor: een wereld zonder pillen als enige oplossing. Een wereld waarin we echt genezen.

Bij Your Health Concept, verstoren we de huidige gezondheidsparadigma’s. We onthullen een nieuw pad, weg van de kille medicijnenkastjes naar de kracht van de zon en de baanbrekende wetenschap van de kwantumbiologie.

Wij geloven dat je de regisseur van je eigen gezondheid kunt zijn. Dat je ziektes kunt genezen die conventionele geneeskunde geen antwoord kan geven. Dit is geen loze belofte. We bewijzen het keer op keer, door de zogenaamd “ongeneeslijke” aandoeningen in slechts 6 weken om te buigen. Wij dagen je uit om je perceptie van gezondheid te transformeren, om je natuurlijke genezingsvermogens te herontdekken en om te leren hoe je op een holistische en duurzame manier kunt genezen.

Bij Your Health Concept, herschrijven we niet alleen de gezondheidsnormen, we dagen ze uit. We nodigen je uit om samen met ons een gezonder Nederland te creëren. Wij geloven dat de sleutel tot gezondheid in jouw handen ligt.