Darmklachten? Let’s fix your shit.

In 6 tot 12 weken voorgoed van je darmklachten af zonder de noodzaak van een levenslange medicatie.

GARANTIE

Waar de traditionele medische wereld misschien geneigd is om symptomen te bestrijden, pakken wij  de oorzaak van jouw klachten aan. medicijnvrij en binnen 12 weken.

Gemakkelijk toepasbaar

Onze adviezen zijn persoonlijk, eenvoudig toe te passen en doelgericht.

Ervaring

Iedereen binnen ons team heeft jarenlange ervaring in het voorkomen en verhelpen van darmklachten met kwantumbiologie.

  o 

KLACHTEN VRIJ IN 12 WEKEN

Chronische darmklachten hebben een verwoestend effect op onze levens. Misschien worstel je wel met de pijnlijke opvlammingen van de ziekte van Crohn, de slopende ongemakken van lekkende darmen of het onvoorspelbare ongemak van prikkelbare darmsyndroom. Je weet hoe het voelt om voortdurend op zoek te zijn naar het dichtstbijzijnde toilet, of om bang te zijn om uit eten te gaan uit vrees voor een plotselinge opflakkering van symptomen.

Misschien ken je de frustratie van het proberen van tientallen medicijnen, diëten en therapieën, alleen om steeds weer in dezelfde cirkel van pijn en ongemak te belanden. Deze klachten hebben meer invloed op je leven dan mensen zich realiseren. Het zijn niet zomaar “buikproblemen” – het zijn levensveranderende aandoeningen.

Je darmen bepalen je gezondheid

Een gezonde darmfunctie cruciaal is voor je algehele welzijn. Je darmen zijn niet alleen verantwoordelijk voor de spijsvertering, maar ook voor de opname van voedingsstoffen, de afweer tegen ziekteverwekkers, en de productie van bepaalde vitamines. Als je darmen uit balans zijn, kan dat leiden tot een scala aan gezondheidsproblemen, variërend van vermoeidheid en huidproblemen tot mentale gezondheidsproblemen zoals depressie en angst.

We weten dat het gevecht met darmklachten meer is dan een lichamelijke strijd – het is een gevecht voor je leven, je geluk, je toekomst. Daarom gaan we verder dan de conventionele geneeskunde. We maken gebruik van kwantumbiologie en de helende kracht van de zon om je te helpen de kern van je problemen aan te pakken.

Stel je voor, een leven zonder buikpijn, zonder de constante zorgen over wat je eet of waar de dichtstbijzijnde toiletten zijn. Een leven waarin je energie overhoudt om te sporten, te spelen met je (klein)kinderen, en onbezorgd uit eten te gaan. Een leven vol van geluk en vrolijkheid. Wij bij Your Health Concept geloven dat dit leven mogelijk is. Wij hebben honderden mensen geholpen hun darmgezondheid te verbeteren en hun leven terug te winnen. En we zijn klaar om jou te helpen.

Neem nu actie. Meld je aan voor ons revolutionaire programma en word deel van onze gemeenschap. Samen kunnen we een pad naar gezondheid voor je creëren, een pad waarop je niet alleen je darmproblemen onder controle hebt, maar waarop je ook floreert.

Dit traject omvat een grondig intakegesprek, bloedonderzoek om achter de échte oorzaak van jouw klacht te komen, continue begeleiding gedurende 12 weken, een betrokken community om je te ondersteunen op je reis naar een gezondere jij.

Wat je krijgt:

Intake + Persoonlijk advies

Bloedonderzoek om achter de échte oorzaak van jouw klachten te komen. 

✅ Behandelplan & Voedingsschema 

✅ Elke twee weken een Masterclass + Q & A

✅ Toegang tot de gezondste community van Nederland voor al jouw vragen + accountability

✅ De Juiste tools om voorgoed af te reken met je klachten. 

✅  Plan om na het genezen gezond te blijven.  

 

BONUS:

✅ Masterclass Voeding

✅ Masterclass Blauw Licht 

LET OP; Er zijn nog maar 5 plekken beschikbaar voor Juli. VOL IS VOL. 

Plan een gratis adviesgesprek in

DIT TRAJECT IS VOOR JOU ALS JE DE VOLGENDE KLACHTEN HEBT: 

 • Buikpijn, diarree, obstipatie, oprispingen, maagzuur, wisselende stoelgangen, gasvorming, onverteerde etensresten in ontlasting, en de aanwezigheid van parasieten – allemaal tekenen van maag- en darmklachten.
 • Het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) dat je leven onvoorspelbaar en ongemakkelijk maakt.
 • Lekkende darm, waarbij schadelijke stoffen in je bloedbaan terechtkomen en diverse gezondheidsproblemen veroorzaken.
 • Histamine-gerelateerde problemen, die allergische reacties kunnen veroorzaken.
 • Colitis ulcerosa en Ziekte van Crohn, chronische inflammatoire darmaandoeningen die ondraaglijke pijn en ongemak kunnen veroorzaken.
 • Diverticulose of diverticulitis, waarbij kleine zakjes in je darmwand ontstaan en ontstoken kunnen raken.
 • Darmproblemen na galblaasverwijdering, die leiden tot spijsverteringsproblemen en ongemak.
 • Galstenen, die ernstige pijn en andere gezondheidscomplicaties kunnen veroorzaken.
 • Roemheld-syndroom, waarbij gastro-cardiale symptomen optreden.
 • Candida, een overgroei van gist die kan leiden tot diverse symptomen, variërend van vermoeidheid en gewichtstoename tot gewrichtspijn en gasvorming.
 • Stoma-zorg en aanpassingen in het leven na een operatie.
 • Voedselintoleranties of -allergieën, die je voedselkeuzes beperken en je gezondheid beïnvloeden

Kortom, als je met een van deze aandoeningen worstelt, dan is dit traject de oplossing.

We hebben honderden mensen geholpen, ben jij de volgende?

Van mijn prikkelbaar darm syndroom af.

 

Na tijden lang last te hebben gehad van mijn darmen en enorme hoofdpijnen ben ik na het traject bij Your Health Concept eindelijk klachten vrij!
Het ziekenhuis scheef mijn klachten af als ‘prikkelbaar darm syndroom, neem maar een antibiotica kuurtje.’ Myrlon van YHC nam mijn klachten wel serieus en heeft mij enorm geholpen met een plan waarmee ik direct aan de slag kon. Bij Your Health concept wordt er verder gekeken dan de symptonen. Mocht ik ooit nog gezondheidsklachten hebben weet ik waar ik voortaan moet zijn.

Shannon Houweling

Ik heb een traject van 10 weken gevolgd en ik kan met heel veel blijdschap vertellen dat ik geen klachten meer ervaar.

 

Voorheen had ik altijd veel last van mijn darmen en een laag energie niveau, dat is verdwenen! Ik zou Your Health Concept aan iedereen adviseren. Ze nemen uitgebreid de tijd voor je en stellen een behandelplan op dat specifiek gericht is voor jou.

 

– LISANNE KUIPERS

Mijn stoelgang is perfect en ik heb geen moodswings meer.

 

Ik ben bij Thomas begonnen, omdat ik een ongecontroleerde stoelgang had, moodswings kende en veel sliep in de middag. Niet echt wat past bij iemand die 29 is en werkt als een personal trainer. Ik heb zelf veel dieeten geprobeerd en het laatste jaar at ik helemaal vegan en ik dacht zelf dat ik goed bezig was. Toch bleven de klachten aanhouden, tot dat ik Thomas ontmoeten. Thomas en zijn team hebben mij niet alleen geholpen om van mijn klachten af te komen. Ze hebben mij ook een andere kijk op het leven gegeven. Ze hebben mij nog meer doen realiseren dat alles met elkaar samenhangt, dus niet alleen wat je eet, maar nog belangrijk hoe je leeft. Thomas heeft passie voor zijn vak en stopt pas, als hij jou geholpen heeft. Mijn stoelgang is perfect en ik heb geen moodswings meer. Naast dat ik van mijn fysieke klachten af ben. Voel ik mij mentaal ook sterker dan ooit. Ben ik een leuker mens geworden, voor mij zelf en mijn omgeving. Ik wil Thomas enorm bedanken voor zijn werkt wat hij geleverd heeft. Daarnaast wil ik in het bijzonder Ruud Elfers bedanken voor zijn 1 op 1 coaching gesprek met mij. Deze man heeft mij niet alleen alles over licht geleerd. Hij heeft mij ook het licht laten zien! In mijzelf.

Voor diegene die twijfelt en dit leest. De investering die je maakt, verdien je dubbel en dwars terug! Ik zeg DOEN!

 – Mike Berkholst 

WAAR WE IN GELOVEN: REDEFINING HEALTH

 

De gezondheidscrisis in Nederland verspreidt zich onverbiddelijk. 11 miljoen mensen, verbonden door de ketens van medicatie, geteisterd door chronische ziektes van hormonale disbalans tot diabetes type 2, slapeloosheid, huidaandoeningen, en nog veel meer. Maar stel je voor: een wereld zonder pillen als enige oplossing. Een wereld waarin we echt genezen.

Bij Your Health Concept, verstoren we de huidige gezondheidsparadigma’s. We onthullen een nieuw pad, weg van de kille medicijnenkastjes naar de kracht van de zon en de baanbrekende wetenschap van de kwantumbiologie.

Wij geloven dat je de regisseur van je eigen gezondheid kunt zijn. Dat je ziektes kunt genezen die conventionele geneeskunde geen antwoord kan geven. Dit is geen loze belofte. We bewijzen het keer op keer, door de zogenaamd “ongeneeslijke” aandoeningen in slechts 6 weken om te buigen. Wij dagen je uit om je perceptie van gezondheid te transformeren, om je natuurlijke genezingsvermogens te herontdekken en om te leren hoe je op een holistische en duurzame manier kunt genezen.

Jij bent je eigen dokter. De toekomst van gezondheid begint nu. Bij Your Health Concept, herschrijven we niet alleen de gezondheidsnormen, we dagen ze uit. We nodigen je uit om samen met ons een gezonder Nederland te creëren. Wij geloven dat de sleutel tot gezondheid in jouw handen ligt.