back to top

–¬† Anouk Beeren, marketing directrice Gamma

Ik ben nooit meer moe en volledig hersteld!

– Angelo de Rijke, gitarist & songwriter

Ik had slaapproblemen, psoriasis en weinig energie!

– Gene Smeets, Fysiotherapeut & Oprichter MovMed

Ik ben eindelijk van mijn darmklachten af!

Bas kunst over Your Health Concept

–¬† Bas Kunst, Biomechanisch bewegingsspecialist¬†

Het boeken van een consult bij Your Health Concept en het afnemen van een optimalisatieplan hebben een ontzettend grote impact gemaakt op mijn gezondheid. Ik slaap beter, mijn energieniveaus zijn hoger, mijn bioritme is sterk verbeterd en mijn maagklachten zijn verdwenen. Daarnaast leer ik mijn lichaam steeds beter kennen. Ik merkte sinds het interventieplan dat ik veel bewuster ben geworden van dingen in mijn omgeving die nadelig zijn voor mijn gezondheid.

De bewustwording in combinatie met de praktische oplossingen hebben er voor gezorgd dat mijn gezondheid enorm is verbeterd. Mijn leefstijl is zodanig positief verbetert dat ik niet meer terug wil. Bedankt!

Lean Consultancy Group over Your Health Concept

Lean Consultancy Group, deelnemers van workshop

“Thomas heeft echt heel veel kennis, hij kan moeilijke, ingewikkelde content met voorbeelden makkelijker uitleggen. De workshop gaf mij een nieuw perspectief om naar (dag)licht te kijken, dus super interessant. We eindigden met concrete toepassingen in het dagelijkse leven.”

“Ik wil Thomas hartelijk bedanken. Ik gebruik de bril nog regelmatig. Dwing mezelf vaker naar buiten overdag, en neem dan echt pauze. Deed ik vroeger namelijk zelden. En ik zet tegenwoordig als ik het niet vergeet m’n wifi ‘s nachts uit. En ik moet wel zeggen dat ik echt beter slaap.”

“Inhoudelijk sterk verhaal. Je wordt achterovergeblazen door de vertelkracht van Thomas.”