back to top

Download het gratis eBook en ontdek 3 tips om jouw biologische klok te ondersteunen.

* verplichte velden

Recent onderzoek wijst uit dat een verstoring van de biologische klok onze gezondheid, hormoonbalans, energieniveau, slaap en gemoedstoestand beïnvloedt. Ontdek in het eBook wat je zelf kan doen om jouw biologische klok te helpen.

De onderwerpen die in dit eBook aan bod komen:

  • Waarom een goed functionerende biologische klok essentieel is voor een goede gezondheid
  • Hoe het komt dat 85% van alle moderne westerse gezondheidsklachten ontstaan door een chronische verstoorde biologische klok
  • Hoe je jouw biologische klok kunt ondersteunen en daarmee chronische gezondheidsklachten kunt doen afnemen

Wat anderen zeggen…

Gene Smeets

Gene Smeets

Door de overvloed aan kennis die Thomas bezit wist hij al snel de oorzaak te vinden van mijn problemen. Hij legt alles haarfijn uit en zorgt dat je begrijpt wat de gevolgen zijn van jou leefstijl, voedingspatroon èn de omgeving op je gezondheid. Ik ben van mijn darm klachten af en ben zeer bewust geworden van de verschillende factoren die bijdroegen aan mijn klachten. Veel van de factoren die invloed bleken te hebben op mijn gezondheid waren mij nog niet bekend.
Zijn aanpak is duidelijk, logisch en professioneel. De passie en enthousiasme die hij overbrengt maakt het werken met Your Health Concept erg plezierig. Ik ben zeer dankbaar voor alle hulp.